Shopping

Shopping

 

Shopping

Pescara - 48 km från perano ligger denna moderna storstad. I centrum sträcker sig gågatan från havet till tågstationen. Här finns märkesbutiker men också flera bijouteributiker. Stort urval av smycken och väskor.

I Pescara Ovest ligger detstora skovaruhuset Pitarello. Här finns skor till alla, även små och stora storlekar. Kiabi är en klädesaffär med låga priser och OVS bjuder på fin shopping.

 

Lanciano - 16 km från Perano ligger Lanciano med gammal arkitektur, mirakelkyrkan och gågata med många olika butiker. Det finns också ett köpcentra i utkanten av stan. I Lanciano finns allt från märkeskläder, skor och väskor men också prisvänliga butiker för hela familjen. Besök Piatta Italia, Globo eller Benetton.

 

Vasto - 30 km från perano ligger Vast med det vackra torget omgivet av hus, slott och små gränder från medeltiden. Vasto ligger högst upp på en höjd med utsikt över den vackra bukten. Här finns många boutiqer med kläder till alla och restauranger. Igloo är en exklusiv skoaffärsom man bör besöka.

Åker man ner till Vasto marina finns en strandpromenad och en fantastiskt fin sandstrand.

 

Marknader

Pruta på de fantastiskt bra badtofflorna eller kryddorna. Marknader finns i de flesta byar och är något av en folkfest.

 

Shopping i Perano

Visst är Perano en liten bergsby men det finns butiker. Hansel & Gretel är en barnklädesbutik (0-16 år). De har snygga och moderiktiga kläder, värt ett besök! Det finns också en sko och väskbutik samt flera boutiqer för både dam och herr.

 

Shopping - Vin & Delikatesser

I närområdet till Villa Rebella finns mängder av möjligheter att prova och köpa olika sorters vin och delikatesser som t ex:

 

Shopping - Keramik

Ett stort fat fyllt med oliver. Nej inte ätbara…. Detta är specialdesignade porslinsfat.

Allt från terracotta till finaste benporslin i enorm butik, mycket vackra ting.

 

 

COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED

Phone: +46 708 25 81 06 (SE) +39 34 08 76 93 22 (IT) Mail: ciaoitalia@live.se