Sport

Sport & friluftsliv

 

Golf - Miglianico

Passa på att spela golf på underbara Miglianico Golf and Country Club. 18 håls bana som kantas av skogar vingårdar och odlingar med många vattenhinder och bunkrar.

Miglianico Golf and Contry Club

 

Fitness

Släpp loss runt poolen när solen går upp. Efter ett träningspass med svensktalande tränare serveras frukostbuffé och därefter en stunds vila. Sen en tur med minibussen på en rad olika aktiviteter. Vandring, hiking, cykling, salta bad, sevärdheter, shopping och god mat. Helt enkelt ” Må gott! ”

 

Yoga

Tidig morgon Stillheten och gula solstrålar som just går upp bakom berget. Se ut över dalen och känn dofterna och hör fågelkvitter. Sträck ut i långsamma rörelser och känn energin flöda. En lisa för själen.

 

Bergsklättring

På väg genom dalen som kallas La gola, hör man fågelkvitter och upptäcker många fina blommor. När man börjar klättra upp för den lodräta bergsväggen, kan man plocka fikonfrukt direkt från trädet.

Uppe på bergstoppen väntar en vidunderlig vacker utsikt.

 

Hiking

Vill ni gå en bergspromenad med sällskap av 1000 andra? Då skall ni komma första söndagen i juli. En helt fantastisk upplevelse som är 21 km lång och på en höjd upp till 1800m ö.h., i Abruzzo nationalpark, Majellan Vill ni hika på egen hand finns kartor, leder och även guide om så önskas.

 

Skidåkning

På morgonen dyka på stranden, på eftermiddag vandra eller åka slalom på vintern i bergen. Det här är en del av Italien som inte så många känner till. Roccarasso där Italienska eliten tränar, med dess skidbackar av gnistrande snö och andlösa utsikter. Passo Lanciano Majellan med utsikt ända till havet när ni åker ner i svindlande fart för backen.

 

Cykel / Mountainbike.

Med solen som just stigit på den klarblå himlen. Fantastiska cykelleder med natur som måste upplevas. Susa ner från bergen med fart så du nästan tappar andan. Kartor och guide vid behov finns på plats. Cykelbutik med professionell cyklist finns i byn. Även cyklar för uthyrning.

 

Rafting

Vattnet stänker i ansiktet när du sitter på flotten i full fart nedför forsen. En fartfylld upplevelse du inte får missa. Guiden instruerar och åker sen med på den fartfyllde färden.

 

Ridning

Travande in i Campo Imperatore och med hölstret nära till hands. Nåja Sergio Leone kanske inte spelar in fler Spagettiwestern. Men däremot rida ut på dagstur i fantastisk underbar miljö, går att ordna.

 

COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED

Phone: +46 708 25 81 06 (SE) +39 34 08 76 93 22 (IT) Mail: ciaoitalia@live.se