Shopping

Shopping


Shopping

Pescara - 48 km från Perano ligger denna moderna storstad. I centrum sträcker sig gågatan från havet till tågstationen. Här finns märkesbutiker men också flera bijouteributiker. Stort urval av smycken och väskor.

I Pescara Ovest ligger det stora skovaruhuset Pitarello. Här finns skor till alla, även små och stora storlekar. Kiabi är en klädesaffär med låga priser och OVS bjuder på fin shopping.


Ett stort fat fyllt med oliver. Nej inte ätbara…. Detta är specialdesignade porslinsfat.

Allt från terracotta till finaste benporslin i enorm butik, mycket vackra ting. Denna fantastiska keramikbutik ligger i Pescara syd.


Città Sant´ Angelo Outlet Village ligger i Pescara nord. Outleten är en "hel by" med shopping, restauranger och caféer.


Lanciano - 16 km från Perano ligger Lanciano med gammal arkitektur, mirakelkyrkan och gågata med många olika butiker. Det finns också ett köpcentra i utkanten av stan. I Lanciano finns allt från märkeskläder, skor och väskor men också prisvänliga butiker för hela familjen.


Vasto - 30 km från Perano ligger Vasto med det vackra torget omgivet av hus, slott och små gränder från medeltiden. Vasto ligger högst upp på en höjd med utsikt över den vackra bukten. Här finns många boutiqer med kläder till alla och restauranger. Åker man ner till Vasto marina finns en strandpromenad med en fantastiskt sandstrand.


Marknader

Pruta på badtofflorna och de fina väskorna. Marknader finns i de flesta byar och är något av en folkfest.


Shopping i Perano

Visst är Perano en liten bergsby men det finns butiker. De har snygga och moderiktiga kläder, värt ett besök! Det finns också en sko och väskbutik samt flera boutiqer för både dam och herr.


I grannbyn finns också en en stor husgerådsaffär med många kända märken. Allt man kan tänka sig i inredning hittar du här.


Shopping - Vin & Delikatesser

I närområdet till Villa Rebella finns mängder av möjligheter att prova och köpa olika sorters vin och delikatesser som t ex:    COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED

    Phone:   +46 708 25 81 06 (SE)      +46 731 53 11 04 (SE)     Mail: ciaoitalia@live.se