UPPLEVA

I  Villa Rebella mår och äter man gott!

I Abruzzo finns alla möjligheter att verkligen njuta av livet. Här finns massor av smaker och delikatesser att uppleva. Vinprovning, ost, salami, skinka, pasta och tryffel…


Vi hjälper er att skräddarsy er perfekta semester.


För bilder se vårt galleri.


Upptäck Italienska  Abruzzo regionen!


En vecka med nya upplevelser varje dag.

I Abruzzo finns städer som Chieti, Pescara, Lanciano och Vasto med shopping, mat och kulturupplevelser. Dessutom hundratals småbyar som klänger sig fast på bergsryggarna med sina små gränder där byborna ofta sitter framför sina hus vid dagens slut och utstrålar gästfrihet och välkomnande.


Naturscenerarier avlöser varandra. Till exempel den enorma Sangrodalen, där Sangrofloden flyter omgiven av stora fruktodlingar. Bergsluttningarnas snörräta rader av vinodlingar, blandat med olivlundar ger en bra bild av Italiens Abruzzo.


Många längtar till en egen upplevelse, men är rädda att hamna i en turistfälla. Man vill helt enkelt ha Italien som det en gång var, mer genuint och mindre turistiskt. Då skall man resa till Abruzzo vid Adriatiska havet. Här är det fortfarande oexploaterat.


Skräddarsydda upplevelser och tema

Vad vill ni uppleva?  Vad är ert intresse? Vi gör ett program som passar just er. En konfettiblandning av allt. Hör av er så gör vi något kul ihop.


Läs mer under varje länk till höger:

COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED

Phone:   +46 708 25 81 06 (SE)      +46 731 53 11 04 (SE)     Mail: ciaoitalia@live.se